Belægning

Belægning af terrasse, indkørsler og stisystemer

Belægning af terrasse, indkørsler og stisystemer

Skal I have lagt fliser i indkørslen, terrassen eller noget helt tredje? Få en professionel anlægsgartner nær Hjørring og omegn, til at klare den tidskrævende belægning for jer, så I kan fokusere på de ting, som er vigtige for jer. Vi har mulighed for at lave alt indenfor belægning, store som små projekter, og det er dermed kun fantasien, som sætter grænser. I får en grundig vejledning gennem hele forløbet, hvor vi i samspil fastlægger belægningens placering samt ønskede fliser.

Belægning af speciel karakter

Har I et projekt, som er ud over det sædvanlige? Vi er mere end begejstrede for projekter, som kræver, at vi tænker ud af boksen. I er derfor mere end velkommen til at kontakte os og vedlægge en beskrivelse af jeres projekt. Vi gennemgår alle jeres idéer og ønsker, før vi påbegynder projektet, og i den forbindelse udarbejder vi en oversigtstegning, så I visuelt kan se det endelige resultatet.

Få et uforpligtende tilbud på dit belægningsprojekt

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 42 46 54 03 eller send en e-mail til morten@mrh-ent.dk.

I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.