Professionel diamantboring

Vi tilbyder diamantboring til private og erhverv

Søger du efter et firma, der kan stå for borearbejde selv gennem vanskeligt materiale som granit, beton og asfalt? Da lad os stå for diamantboringen.

Vores kunder er både private husejere, grundejer- og boligforeninger, erhvervskunder og offentlige kunder i Nordjylland med vægt på byer som Hjørring og Aalborg – og vi hjælper også gerne dig med boreopgaver, hvor præcision og sikkerhed er af essentiel betydning.

 

Hvad er diamantboring?

Diamantboring kan bruges til at bore i hårde overflader og minder om andre former for boring i fx beton. Forskellen er selve borets spids, som er lavet af industridiamant. Diamanter er det hårdeste mineral, vi kender til, og kan derfor skære igennem stort set alt andet – tænk bare på diamantskæreren til vinduer.

Derudover har diamanter en helt sublim varmeledende egenskab, der gør, at de ikke bliver varme, selv om de borer ved ekstremt høje omdrejningstal i hårdt materiale.

Diamantens unikke styrke og form gør, at der kan diamantbores i alle typer hårdt materiale med største præcision, idet boret skærer sig rent igennem og efterlader et perfekt hul med lige og jævne kanter uden krater eller revner. Du har med andre ord et boret hul, der er pænt og nemt at arbejde med bagefter.

 

Hvor bruges diamantboring?

Diamantboring kan både bruges ude og inde. Det er en optimal metode, hvis der skal bores ned gennem betonlag, fliser, granit eller asfalt. I boligen kan det desuden bruges når der skal bores gennem betondække, etableres eller renoveres vådrum som badeværelser, hvor der skal bores nye huller til rør og lign.

Vi har nedenfor lavet en lille liste over de steder, vores professionelle diamantboring med fordel kan anvendes:

Brug for rådgivning, tilbud eller priser

Har du brug for kompetent rådgivning i forbindelse med boring ved anlægs- eller byggearbejder, skal du have boret ud til kabler eller andet? Eller ønsker du et tilbud og konkurrencedygtige priser på diamantboring? Da er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi står klar til at hjælpe med professionel og superpræcis diamantboring for private og erhvervskunder i hele det Nordjyske område.

Interesseret i at få et uforpligtende tilbud? Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular, sende en e-mail til morten@mrh-ent.dk eller ringe på telefon 42 46 54 03. Vi glæder os til at høre fra jer.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.